zondag 14 december 2008

FKK op STATE-X als MidiFanfare

Jawel de eerste recensie om op ons nieuwe weblog te posten:

Op 3voor12 van de VPRO staat een verslag van het "STATE-X New Forms" festival in Den Haag, alwaar wij de bezoekers meerdere malen weg hebben geblazen! hier een stukje uit de recensie.











De Opening


Een heus digitaal rood/blauw gezelschap paradeert door de tussenliggende straten van het Koorenhuis naar het Paard van Troje. Het is de Midi-Fanfare. Al lopend banen zij zich een weg tussen het drukke verkeer dat ze moeten doorkruisen om aan de overzijde van de straat te komen. Het is een rare gewaarwording hoe ze met al hun apparatuur een mix van digitale bliepjes en beats produceren. "Op naar het Paard van Troje", roepen ze melodieus en luidkeels uit. De officiële opening van State-X New Forms 2008 is een feit. Hoewel het geluid op straat een chaotische brei van tonen en ritmes is, weet deze uitzonderlijke fanfare op het podium van de Grote Zaal wel volwaardige composities af te leveren.




Naarmate de avond vordert worden de bezoekers steeds meer blootgesteld aan hoogstaande muzikale lekkernijen. Overal is er wel iets te beleven. Zo loopt de Midi Fanfare nog altijd van hot naar her. Een van hun stops is de rokersruimte waar de rokers een digitaal presentje krijgen tijdens de benauwende minuten in het hok, een mooie tegemoetkoming in de donkere dagen die rokers in het uitgaansleven op het moment moeten doorstaan.



4 opmerkingen:

  1. Beste lieden, het was me een waar genoegen, een onvergetelijke ervaring en een kei \VET/ weekend.

    Lesley welkom!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik was in awe! :):):)
    thijzke mooie form!

    en idd;
    Lesley! welkom! en thnx for teh beatz en presence!
    Michael

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gasten dawas >< Een fijne lange krachtige flow. Heb met volle teugen genoten. Thanx to da drumkid Lesley.
    Edwin

    BeantwoordenVerwijderen